Tocanita cu carne de porc si ciuperci

de elena1988 in Porc, 11 Feb 2011 | 6855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr de carne de porc
  • 2 cutii de ciuperci
  • 2 cepe
  • 2 cutii de rosii in bulion
  • sare si piper
  • 2 lingurite de boia iute
  • 5 catei de usturoi
  • ulei
  • 2 lingurite de delikat
  • 1 legatura de marar
  • 4-5 cartofi
  • 3 linguri de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de porc si ciuperci:

Se taie carnea de porc si se prajeste un pic

Se adauga si ceapa si se mai lasa 5 minute pe foc.

Se rastoarna intr-o oala, se adauga 2 cani de apa, delickatul, sare si piperul.

Se mai pune putin ulei, boiaua, se mai lasa sa dea un clocot si se pun ciupercile si rosiile in bulion.

Se lasa sa mai scada sosul si la sfarsit se pun cateii de usturoi pisati si mararul,

Separat se fierb cartofii se face un pireu si se serveste la tocanita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de porc si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu sos de hrean